Skip navigation MENU

Activiteiten

Tijdens je vakantie in Groenland is er niet alleen veel te zien, maar ook veel te doen. Groenland heeft een ruig landschap, waardoor het de ideale bestemming is voor een actieve vakantie. Als fervent sporter en avontuur kun je hier je hart ophalen.

Zin in een actieve vakantie?

Bekijk aanbod

Verschillende activiteiten

Groenland is het land voor avonturiers. Het eiland bestaat voor een groot gedeelte uit ijs en sneeuw, waardoor je er onder andere kunt heli-skiënlanglaufen en sneeuwscooteren. Dit kan in principe het hele jaar door. Door de ijskap zijn de bevolking en toeristen min of meer gedwongen om te reizen met de boot wanneer ze andere steden willen bereiken. Niet alleen is dit een praktische manier van reizen, het is gelijk ook een mooie manier om meer van het eiland te zien. Maak daarom eens een boottocht!

Wil jeSneeuwmobiel de wateren rondom Groenland verkennen en wil je daarbij een echte adrenalinekick? Dan is kajakken of duiken wellicht iets voor jou. Verder kun je in Groenland ook nog bergbeklimmen, wandelen en een tocht maken met de hondenslede. Vooral dat laatste is iets wat je echt gedaan moet hebben tijdens je vakantie. Een tocht maken met de hondenslede is namelijk een fantastische ervaring die je niet snel zult vergeten.

Wanneer je iets wilt ondernemen, raden we je aan om gebruik te maken van toeristische excursieorganisaties. Avontuur is leuk, maar veiligheid staat altijd voorop.

Vakantie Groenland boeken?

Bekijk reisorganisaties

photo by: Greenland Travel, Greenland Travel