Skip navigation MENU

Reizen naar Groenland

We hebben de beste vakantie Groenland aanbiedingen op een rij gezet. De onderstaande reisbureaus zijn allemaal aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het calamiteitenfonds. We hebben de aanbieders onderverdeeld in vijf categorieën:

  1. Volledig verzorgde vakanties Groenland
  2. Cruises
  3. Vliegtickets
  4. Hotels
  5. Autoverhuur

Volledig verzorgde vakanties Groenland

Baobab

Met Baobab reis je altijd in kleine groepen, ongeveer 24 personen. Daarbij heeft Baobab ook de beschikking over ervaren en Nederlandstalige gidsen. Een ideale manier om meer van Groenland te zien. Ook is het mogelijk om een combinatiereis te boeken, zodat je meerdere Noord-Europese eilanden kunt bezoeken.

Baobab

Sawadee travel

Sawadee biedt groepsreizen met individuele vrijheid aan. Samen met een ervaren reisbegeleider beleef je de hoogtepunten van Groenland. Tussendoor heb je veel vrijheid om er zelf op uit te trekken.

Sawadee

 

Cruises

Cruisetravel

Cruisetravel heeft het grootste (online) aanbod aan cruises. Wereldwijd, inclusief cruises naar IJsland en Groenland. Cruisetravel is al meer dan 30 jaar cruisespecialist. Wil je graag een Nederlandstalige gids? Kies dan voor de rederij ‘Holland America Line’. Wanneer genoeg mensen zich hebben aangemeld voor deze cruise, wijst Cruisetravel een Nederlandstalige gids toe.

Zoektip! Vul in het zoekveld alleen bij ‘land’ de naam ‘Groenland’ in, om het volledige aanbod voor dit eiland te zien. 

Cruisetravel
Logo Kras

Kras

Kras biedt scherp geprijsde reizen en cruises aan naar meer dan honderd landen. Ook naar Groenland! Kras breidt het assortiment voor dit eiland steeds verder uit. Wil je veel verschillende steden en dorpen van Groenland zien en/of bezoeken? Dat kan! Kras zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk plaatsen te zien krijgt. Op deze manier krijg je veel te zien van Groenland en ook wat van IJsland.

Kras

Zeetours Cruises

Zeetours Cruises is al 26 jaar op een rij verkozen tot de beste ‘cruisespecialiste’. Ze  mochten meerdere adwards ontvangen, waaronder die van ‘Beste aanbieder Cruises’ en twee Zoover Awards. Zeetours Cruises is een van de eerste cruiseaanbieders in Nederland en heeft een ruim aanbod aan cruises. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met Zeetours Cruises. Ze helpen je graag bij het samenstellen van je eigen arrangement.

Zeetours Cruises

 

Vliegtickets

 

Expedia

Bij Expedia vind je gemakkelijk een groot aanbod aan vliegtickets van Amsterdam naar Groenland (Nuuk en Kangerlussuaq). Vind de beste vliegtickets en boek eenvoudig je vlucht(en) van en naar Groenland bij Expedia.

Expedia

Zoektip! Soms is het lastig om geschikte vliegtickets te vinden voor Groenland, omdat er geen rechtstreekse vluchten zijn vanuit Nederland, België of Duitsland. Een tip om gemakkelijk vliegtickets te vinden, is om eerst te zoeken naar vluchten vanuit andere plaatsen, zoals Londen, Kopenhagen of Reykjavik naar grotere vliegvelden in Groenland, zoals Nuuk of Kangerlussuaq. Bij Reykjavik heb je de grootste kans om een ruim aanbod aan vliegtickets te vinden.

Daarna kun je op zoek gaan naar een vlucht vanuit Nederland (of België of Duitsland) naar de plaats van waaruit je verder vliegt naar Groenland. Houd er wel rekening mee dat je genoeg tijd in moet plannen tussen de twee vluchten wanneer je twee losse vliegtickets koopt. Een hotel en eventuele auto kun je beter los erbij boeken.

 

Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Zij verkopen een wijde selectie aan vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen. Bekijk het aanbod voor Groenland.

Vliegtickets.nl

WTC.nl

Naast vliegtickets.nl en vliegwinkel.nl is het World Ticket Center één van de grootste vliegticketaanbieders van in Nederland. Ze hebben een wijde selectie aan vliegtickets en je reis is zo geboekt. Bekijk het aanbod voor Groenland.

wtc.nl

 Hotels

Booking.com

Booking.com is wereldleider in online reserveringen van accommodaties.  Er worden iedere dag meer dan 1.100.000 kamernachten gereserveerd via Booking.com. Door vakantiegangers én zakenreizigers. Bekijk hier het aanbod voor Groenland.

Booking.com

Trivago

Trivago is ’s werelds grootste hotelzoekmachine. Boek hier gemakkelijk en tegen de laagste prijs een verblijf in één van de hotels van Groenland. Bekijk het aanbod.

Trivago

 

Autoverhuur

Sixt

In Groenland heb je geen wegen, behalve binnen bepaalde plaatsen. De hoofdstad Nuuk is voor Groenlandse begrippen een grote stad en hier kun je via Sixt een auto huren. Bij Sixt huur je gemakkelijk een auto tegen een goede prijs. Bekijk het aanbod.

Sixt

photo by: Greenland Travel