Skip navigation MENU

Reizen naar Groenland

We hebben de beste vakantie Groenland aanbiedingen op een rij gezet. De onderstaande reisbureaus zijn allemaal aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het calamiteitenfonds. We hebben de aanbieders onderverdeeld in vijf categorieën:

  1. Volledig verzorgde vakanties Groenland
  2. Cruises
  3. Vliegtickets
  4. Hotels

Volledig verzorgde vakanties Groenland

Logo

Pharos Reizen

Pharos Reizen is onderdeel van de ANWB, en biedt vakanties aan waarbij je er zeker van kunt zijn dat alles goed is geregeld. In het aanbod naar Groenland vind je 3 mooie autovakanties in verschillende seizoenen. Maak een rondreis in Groenland tijdens de arctische lente, of een rondreis in West-Groenland tijdens de zomer. Bekijk het aanbod en kies de reis die bij jou past.

Logo

Voight Travel

Een onvergetelijke reis naar het Pure Noorden boek je bij Voight Travel. Bij hen maak je altijd een bijzondere reis, zoals een Noorderlichtreis of een reis voor echte avonturiers in Groenland én IJsland. Bekijk de bijzondere reizen van Voigt Travel en ontdek welke reis het best bij je past!

Baobab

Met Baobab reis je altijd in kleine groepen, ongeveer 24 personen. Daarbij heeft Baobab ook de beschikking over ervaren en Nederlandstalige gidsen. Een ideale manier om meer van Groenland te zien. Ook is het mogelijk om een combinatiereis te boeken, zodat je meerdere Noord-Europese eilanden kunt bezoeken.

Sawadee travel

Sawadee biedt groepsreizen met individuele vrijheid aan. Samen met een ervaren reisbegeleider beleef je de hoogtepunten van Groenland. Tussendoor heb je veel vrijheid om er zelf op uit te trekken.

 

Cruises

Zeetours Cruises

Zeetours Cruises is al 26 jaar op een rij verkozen tot de beste ‘cruisespecialiste’. Ze  mochten meerdere adwards ontvangen, waaronder die van ‘Beste aanbieder Cruises’ en twee Zoover Awards. Zeetours Cruises is een van de eerste cruiseaanbieders in Nederland en heeft een ruim aanbod aan cruises. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact op met Zeetours Cruises. Ze helpen je graag bij het samenstellen van je eigen arrangement.

 

Vliegtickets

 

Expedia

Bij Expedia vind je gemakkelijk een groot aanbod aan vliegtickets van Amsterdam naar Groenland (Nuuk en Kangerlussuaq). Vind de beste vliegtickets en boek eenvoudig je vlucht(en) van en naar Groenland bij Expedia.

Zoektip! Soms is het lastig om geschikte vliegtickets te vinden voor Groenland, omdat er geen rechtstreekse vluchten zijn vanuit Nederland, België of Duitsland. Een tip om gemakkelijk vliegtickets te vinden, is om eerst te zoeken naar vluchten vanuit andere plaatsen, zoals Londen, Kopenhagen of Reykjavik naar grotere vliegvelden in Groenland, zoals Nuuk of Kangerlussuaq. Bij Reykjavik heb je de grootste kans om een ruim aanbod aan vliegtickets te vinden.

Daarna kun je op zoek gaan naar een vlucht vanuit Nederland (of België of Duitsland) naar de plaats van waaruit je verder vliegt naar Groenland. Houd er wel rekening mee dat je genoeg tijd in moet plannen tussen de twee vluchten wanneer je twee losse vliegtickets koopt. Een hotel en eventuele auto kun je beter los erbij boeken.

 Hotels

Trivago

Trivago is ’s werelds grootste hotelzoekmachine. Boek hier gemakkelijk en tegen de laagste prijs een verblijf in één van de hotels van Groenland. Bekijk het aanbod.

photo by: Greenland Travel